Warta Industri

Apa fungsi glutamin transaminase?

2022-11-05

Faktor fungsional utama TG yaiku transglutaminase. Enzim iki akeh ditemokake ing awak manungsa, kewan maju, tetanduran lan mikroorganisme. Bisa catalyze cross-linking antarane lan ing molekul protein, linking antarane protein lan asam amino, lan hidrolisis residu glutamin ing molekul protein. Liwat reaksi kasebut, sifat fungsional saka macem-macem protein, kayata nilai nutrisi, struktur tekstur, rasa lan umur panyimpenan, bisa ditingkatake.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept